Празникът като подарък

Животът

22-09-2010, 14:10

Снимка:

СНИМКИ: ВИОЛЕТА РУСКОВА

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Как прекарахте днешния празник? Починахте си, надрусахте се с телевизия, зомбирахте се на компа, помързелувахте с една дума.

Ние пък бяхме на фитнес, събирахме слънце за зимата, посветихме време на децата, потичахме на чист въздух, бяхме заедно с приятели, организирахме тийм билдинг...

Как ни стигна време за всичко ли? Много лесно - посветихме деня на 3 в 1 (по-скоро на 103 в 1). Защото всички заедно, целият екип на ВарнаУтре.бг бяхме днес на устието на Камчия, за да чистим плажа. С още 40-ина други добровoлци - всички организирани от Адвенчър БГ. Момчетата от сдружението бяха осигурили чували и ръкавици за всички. За по-малко от 4 часа събрахме 200 торби боклук, които бяха извозени от служители на Община Аврен.

Ще ви спестя описанието и драматургията за това какви мръсотии се валяха по плажа и какви мисли (за животните, летували тази година на Камчия) ни сполетяха там.

Само ще кажа, че беше много яко. Чувстваме се прекрасно след това мъъъничко добро дело. След този подарък, който си направихме за празника. Честито!

{gallery}Story/2010-09-22-pochistvane{/gallery}