Кристен Стюарт избира финала на предпоследния филм на сагата "Здрач"

Варна Лайф

16-06-2010, 18:56

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Звездите от "Здрач" ("Twilight") вече се готвят за последните два филма от хитовата серия. Новият - трети филм "Затъмнение" ("Eclipse") има премиера на 9 юли в България.

Последната, четвърта книга от сагата на авторката Стефани Майър "Здрач: Зазоряване" ("Twlight: Breaking Down") ще бъде разделена на две части и докато сценариите по тях все още се пишат, актрисата, играеща главната роля Кристен Стюарт казва, че знае точно как трябва да завърши четвъртият, предпоследен филм.

Според нея разделянето на книгата трябва да бъде в момента на раждането на детето на Белла и Едуард (в ролята Робърт Патинсън). След това мистър Кълън е принуден да превърне майката на детето си във вампир, за да спаси живота й.

"Чувствам, че е очевидно как трябва да завърши филмът. Тогава, когато Белла става като Едуард. Тя си отваря очите за този различен свят. Това ще е невероятно", смята Стюарт.

Актрисата допълни още, че героинята й се развива в последните две части на поредицата.

"Концепцията е невероятна. Ще бъда съпруга, майка и вампир. Не съм чела сценариите...но не виждам къде другаде може да се раздели четвъртата книга. Точното място е, когато тя се превръща във вампир".

Тейлър Лотнър (в ролята на върколака Джейкъб) каза, че одобрява идеята на Кристен и се радва на решението на продуцентите да разделят последната книга на две.

"Има много причини за това, сюжетните линии стават повече. Вече се намесва бракът и хлапето. Глутницата на върколаците се разделя на две. Където и да се раздели книгата, имам пълно доверие на режисьора Бил Кондън, защото е невероятно талантлив", казва Лотнър.

Кристен Стюарт всъщност призна, че няма търпение да дойде краят на филма, който я направи звезда и мишена на папараците.

"Нямам търпение да приключим със снимките на всички филми. Искам всяка сцена да бъде направена както трябва. Усещам тежест, че работата ми не е завършена.", казва актрисата.