Ози моли за помощ

Варна Лайф

16-03-2010, 05:38

Автор:

ВАНЯ СТАНКОВИЧ

Всичко от Автора

За пореден път Ози прояви невероятен търговски нюх. Той записа нов албум. Първоначално за име се е спрягало "Soul Sucka".

Музикантът публикува в своя сайт прочувствено обръщение. В него Ози се обръща към много бройните си фенове с молба за помощ: "Този път аз даже няма да казвам името на албума, което съм му измислил. Аз искам да получа от вас списък с вашите версии за заглавие, ще го поместя на сайта си и ще направим гласуване за да изберем най-доброто от тях."
По този начин, всеки участвал в избора на име вече ще се чувства лично ангажиран с албума. А Ози ще си направи преброяване на феновете. 
 
Предишният самостоятелен диск на "Принцът на мрака" "Black Rain " излезе през май 2007 година и дебютира на трето място в класацията на U.S. Billboard 200. В него парчетата са подредени по всички правила на музикалното изкуство. Целият албум се слуша на един дъх.
Десетият солов албум на Ози ще се появи през юни 2010 година, чрез Epic Records. Дългогодишният партньор и приятел на Ози, китаристът Зак Уайлд, в този албум е заменен от относително новия Гас Джи.