Цветанов: Очаквайте операция Наглите 3

Архив Варна

23-12-2009, 09:27

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Бившият затворник от бандата на Наглите, който по време на отпуска си пазел похитен, е един от най-известните автокрадци в района на Ловеч.


От затвора той излиза поради добро поведение. След това се сключва договор с една фирма за затворници на обичаен режим, които не са опасни, за работа на обект.


Обектът, на който работи пандизчията, е неговата къща, а съседната къща е била наета и там е пазел Ангел Бончев.


Това обясни вътрешният министър Цветан Цветанов в сутрешното студио на БТВ.


На въпрос дали наистина е предотвратено отвличането на дъщерята на Красимир Георгиев (шефът на фирма "Фронтиер"), Цветанов заяви, че един от охранителите на семейството е подал информация, че детето, което охранява е подходяща мишена за отвличане.


Цветанов уточни, че охранителят е с псевдонима Цуро.


На въпрос дали има вече заподозрени служители на МВР министър Цветанов заяви: „Имаме определени насоки, работим конкретно по определени лица."
Той не изключи възможността за операция "Наглите 3" сред полицейските среди, когато бъдат събрани достатъчно доказателства.


Коментирайки информацията, че депутати от ГЕРБ могат да се отцепят и да се слеят в РЗС, Цветанов каза, че подобни сигнали не са получавани.


„Морала и съвестта на всички народни представители от ГЕРБ ще допринесат да спазят обещанията си.", заяви Цветан Цветанов.


"Това са желания, всичко е въпрос на време", каза още вътрешният министър в отговор дали Яне Янев ще възстанови своята партия.


България в момента не се нуждае от предсрочни избори, но ако се очертае един подобен сценарий ГЕРБ няма никакви притеснения да се яви на такива, подчерта още веднъж вътрешният министър, обобщава News.bg.