Уловете вдъхновението във въздуха и действайте

Архив Варна

18-11-2009, 04:33

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Днес смело започнете да се насочвате към осъществяването на всички свои амбиции. Общото въодушевление и оптимизъм ще способстват за добрия обществен климат и ще благоприятстват срещи и разговори от всякакъв характер. Ако вашите дела имат нужда от обществена подкрепа или висша инстанция, сега е моментът да я изискате.

Дори, ако е нужно да измолите от съдбата благоприятни шансове за осъществяването на вашите желания и намерения. Не винаги зависисим от някого, когото можем да срещнем очи в очи нали така? Дали ще се моли горещо, или ще грабне телефона и ще излезе на улицата още в ранни зори, всеки ще прецени сам за себе си и според нуждите си. Сега най-важно е да се прояви активност и инициатива.


АСТРОЛОГИЧНА КАРТИНА НА ДЕНЯ

Слънце в Скорпион, Луна в Стрелец
3 лунен ден



За да извлечете максимална полза от деня е нужно да изчистите съзнанието и реакциите си. Действайте ентусиазирано, но хладнокръвно, без да залитате в крайности и да се опивате от нереалистични очаквания, особено що се отнася до бизнес начинанията и конкретно - тяхната финансова реализация. В личните взаимоотношения пък е необходима максимална търпимост, отстъпчивост и взаимно разбиране, нещо, което през тези дни ще става все по-трудно. Така че, ако може да бъде взето някакво удовлетворително решение или поне да бъде постигнато временно примирие, то това е възможно да стане днес.

Освободете се от негативните емоции, бъдете внимателни в своите реакции към околните и ще имате всички основания вечерта да отпразнувате приключването на един успешен за себе си ден. А и тя не е за пропускане, тъй като ще предложи много неочаквани възможности, заредени със спонтанност и жизнерадстно общуване.

Работа и бизнес.
Денят ще подкрепи всякаква интелектуална и научна дейност, разработването на проекти и дългосрочни стратегии за тяхното осъществяване. Ако е необходимо да оформите документите по някакво търговско или юридичско споразумение, направете го днес или утре. Ако пък сте лично заинтересовани от някаква дейност и желаете да се включите в нея, особено, ако е необходимо позволението на висшестоящ орган, сега е най-удачният момент да си издействате неговото благоразположение.

Здраве, хранене и красота. В прекрасен ден като днешния изпълнен с ентусиазъм и въодушевление, няма никакви ограничения за хранителния режим. Все пак тези от вас, които имат проблеми с теглото, следва да не забравят, че когато луната се пълни и тялото прави същото, така че, всяка хапка и глътка в повече се задържа за дълго в него.

Единствената забрана днес е пасивността – прави ни мнителнии, затруднява движението на естествените потоци от, към и в нас. Подходящ момент за профилактика на белите дробове – потичайте и дишайте на открито. Уязвими органи са жлъчката, черният дроб, бедрата, тилът и ушите – операции и манипулации в тези области да се извършват само по спешност.

И както вече стана ясно, когато луната расте, всичко в природата усвоява, така че сега е момента за началото на серия от процедури за подхранване и възстановяване на кожата. Започнете днес или утре с почистване с плодови киселини или пилинг, за да я подготвите.

На всички пожелавам много вдъхновение в работата, искреност и честност във взаимоотношенията!