Съботата носи оптимизъм, но й липсва вдъхновение

Архив Варна

13-11-2009, 22:52

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Денят носи със себе си оптимизъм и добро настроение, лекота в общуването и радостни очаквания. Днес е напълно подходящо да дадете израз на емоциите си открито и непосредствено. Поривът за развитие и самоусъвършенстване, особено в духовен план, ще накара много от нас да прекарат деня си в тихо, но радостно усамотение, да потърсят единение с природата, музиката и изначалната красота.

АСТРОЛОГИЧНА КАРТИНА НА ДЕНЯ

Слънце в Скорпион, Луна във Везни
26 лунен ден




Денят предполага също така да отделим малко време за проникване в скритите мотиви за постъпките и влеченията си, за изследване на подсъзнанието и за развитие на интуицията. Така можете да откриете решения на отдавнашни проблеми и притеснителни за вас ситуации.

Като цяло е най-добре да посветим деня на отдих, релаксация и споделена близост. Така или иначе липсата на вдъхновение ще обрече всяка нова инициатива още в нейния зародиш. Починете си добре - с новата седмица ще дойде и новият лунен месец, който ще ни предостави много нови възможности. За да се възползваме от тях обаче, трябва да дадем покой на тялото и ума и свобода на духа.

Препоръчително е да ограничите приема на течности, тъй като обмяната на веществата е забавена, а лимфната система не работи с пълния си капацитет.



Овен. Активните действия и напрегнатата работа днес не са препоръчителни за вас. Възползвайте се от това, че хората са склонни да пренебрегнат строгите правила, ако искате да поговорите с някoго по съкровени теми, да обсъдите някои по-болезнени въпроси, да се помирите с някой и да се освободите от болезненото минало. Необичайната и нестандартна атмосфера допълнително ще повиши шансовете ви за успех.

Телец.
Общата леност и мечтателност днес са съвсем по ваш вкус. Ами така си е – не е време за съсредоточена работа и отговорни дейности. Чудесен момент да задоволите естетичните си потребности, посещавайки галерия или магазин за произведения на изкуството, да пообщувате с приятни и любезни хора. Доброто настроение е много полезно за вашето здраве.

Близнаци.
Денят предразполага към отдих в приятна компания или към кратко уединение за освобождаване на напрежението, натрупано от работната седмица. Избирайки как да си починет, следвайте нуждата си да постигнете вътрешна хармония. В творческите си занимания можете да се отдадете на свободния полет на въображението си.

Рак.
Днес дори носталгичните и сантиментални настроения така характерни, но опасни за вас, са добре дошли. Отдайте се на почивка и избягвайте излишния преразход на енергия. Ако не ви се седи в къщи, полюбувайте се на чудните багри на есента или посетете музикално мероприятие. Важното е да прекарате по-голямата част от деня в уединение.

Лъв.
Днес е безмислено да се напрягате и да се захващате с нови дела, да поемате инициативи или да отстоявате агресивно собствените си принципи. Поради това денят е изключително подходящ за общуване с близки приятели и сродници или да се отдадете на развлечения с вашия партньор.

Дева.
Опитайте се да запазите настроението си стабилно. Доставете си удоволствия, които обичайно не си позволявате, и позволете на мислите си да блуждаят свободно. Избягвайте целенасочени действия и разговори, също и работа с конкретна информация, точни цифри и факти.

Везни.
Звездите ви позволяват днес да отхвърлите рамките на професионалните и личните отговорности. Ако нямате никаква спешна работа, поспете добре и си починете. Вечерта ще ви предложи множество радости и изкушения и, за да можете да им се отдадете, ще трябва да сте в добра физическа и естетична форма.

Скорпион.
Денят предразполага към уединение и непринудено общуване. Старайте се да не търсите нова храна за ума си - нужно е да приведете мислите си в равновесие. Ако работата ви не е свързана с конкретни срокове, посредничество или неофициално управление, можете да потърсите удовлетворение и в нея.

Стрелец.
Най-подходящият модел за общуване за вас в настоящия момент е свободният, неофициалният. Длъжни сте обаче, да се съобразите с възприетите правила за етикеция във вашия приятелски и семеен кръг. Търсете оригинална среда и ситуации и в разговорите се придържайте към неутрални теми. Постарайте се да избягвате нови задачи и осъществяването на нови идеи.

Козирог.
Днес вие можете стабилно да подкрепите своя авторитет, социален и професионален успех, като се възползвате от умението си да общувате. Необходимо е обаче да избягвате явните активни и напористи действия - те няма да работят за вашия имидж. Постарайте се също така да не обременявате околните с конкретни молби и проблеми, даже ако те са жизненоважни за вас.

Водолей.
За родените в средата на февруари денят ще донесе удовлетворение и радост. Ще имате отлични възможности да проявите талантите си и да създадете или възстановите хармоничните взаимоотношения с противоположния пол. За останалите представители на знака денят ще е спокоен и удовлетворителен.

Риби.
Дори и да имате известни съмнения, денят не предполага коварство и измама от страна на недоброжелатели. Успокойте се и влезте в общото настроение за помирение и покой. Възползвайте се, за да хармонизирате и без това сложните си напоследък партньорски взаимоотношения. А можете също така интуитивно да напипате верния път към сърцата на вашите приятели.