Плащаме сметки и данъци в Козирката

Мисия Варна

10-11-2009, 13:12

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Съвсем скоро варненци ще плащат сметки и данъци в Козирката, съобщи кметът на Варна Кирил Йорданов.

След ремонт на помещенията Козирката срещу Катедралата ще се превърне в информационен център за граждани. Йорданов обаче не се нае с конкретен срок кога ще бъде готов новият инфо център. Предвижда се там да се предлага пълен комплект от услуги за варненци, сред които плащане на данъци, вода, ток, телефон и др.

 


Веригата за хранене KFC вече е освободила Козирката, която ползваше под наем.


Върховният съд пък е отхвърлил молбата на депутата от Атака и бивш общински съветник Цвета Георгиева за отмяна на решението по делото на общината срещу “Кралекс”, съобщи още кметът. Георгиева е посочила, че не е присъствала на заседанията като представител на Обединени спортни клубове “Кралекс”. Съдебният спор е за неплатени наеми на общински комплекс “Локомотив” .


Ледената пързалка отново отваря врати за варненци. Тя беше затворена за профилактика и от четвъртък отново започва да работи. Варненци и гостите на града ще могат да карат кънки на лед всеки ден от 9.00 до 21.00 часа. Желаещите да ползват съоръжението могат да получат информация на сайта на общинското предприятието „Спорт за всички” www.sport4all.bg и на телефон 0886 55 63 53.