По-малко коли из града заради слънцето

Архив Варна

06-11-2009, 06:22

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

8:30 ч. Малко по-спокойна е обстановката със задръстванията днес, 6.11.2009, във Варна, съобщиха таксиметровите шофьори на "Ласия". Явно заради есенното слънце днес мнозина са решили да тръгнат пеш за работа. Така след лекото напрежение по кръстовищата около 8 - тогава в града влизат колите на работещите тук жители на съседни общини, сега обстановката е по-спокойна. През целия ден ще остане натоварено по бул. "Владислав" и ул. "Тодор Влайков" заради реконструкцията на ул. "Девня".

Ще се чака и на светофарите между Окръбна болница и Летния театър. Това обаче не е повод, за да бъдете нервни зад волана.

 

8:02 ч. Без изненанди със задръстванията тази сутрин, 6.11.2009, във Варна, съобщиха "репортерите" ни с жълти коли на "Ласия". Вече е факт колоната по бул.

"Владислав" от Елпром към центъра. За тапата тук е "виновна" най-вече реконструкцията на ул. "Девня". По същата причина избягвайте да преминавате и по ул. "Тодор Влайков", която поема част от трафика на затворения крайезерен път. Бавно се преминава и през светофара пред "ВиК" на така наречения "пробив" на бул. "Васил Левски". Като влезете в колоната тук, ще се влачите от светофар до светофар чак до Летния театър. Така или иначе - нищо необичайно. Бъдете толерантни на пътя днес. Давайте предимство, не опитвайте да хитрувате, преминавайки от лента в лента на кръстовищата - всеки бърза по това време, не сте само вие.