Бъдете внимателни и не се поддавайте на гордостта и гнева

Архив Варна

05-11-2009, 22:00

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Днес потребността от съчувствие и разбиране ще се сблъска със суровата пресметливост. Въпросите за оцеляването и съхраняването на благополучието в семейството и дома ще излязат на дневен ред и ще изискат дa им се обърне специално внимание.

Онези от вас, които не са били особено добросъвестни по отношение на поетите задължения ще им се наложи да дават обяснения, да търсят оправдания и да поемат отговорност за постъпките си. Онези от вас обаче, които в този момент предявяват своите претенции също следва да внимават, имайки предвид, че вероятността да сте се оплели в илюзии и лъжи, да сте си създали грешни представи относно реалното положение на нещата също не е малка. Днес хората като цяло са податливи на своите страхове, а на страха, както знаете, очите са големи.

АСТРОЛОГИЧНА КАРТИНА НА ДЕНЯ
Слънце в Скорпион, Луна в Рак
19 лунен ден

 

Онези от вас обаче, които в този момент предявяват своите претенции също следва да внимават, имайки предвид, че вероятността да сте се оплели в илюзии и лъжи, да сте си създали грешни представи относно реалното положение на нещата също не е малка. Днес хората като цяло са податливи на своите страхове, а на страха, както знаете, очите са големи.Бъдете внимателни и по отношение на новите идеи и планове. Те ще бъдат по-скоро илюзорни, а и още със самото си стартиране ще се сблъскат с пречки, които ще ги обезсилят и саботират тяхното осъществяване. Внимателно премислете всичко, а решенията и действията оставете за утрешния ден, който ще ви даде възможност за преодоляване на съмненията и отсраняване на препятствията.

Днес е удачно да проявите повече състрадание и милосърдие в живота си, да простите, да се освободите от товара на лошите чувства. Подходящо време за медитация и молитва за освобождаване от лошите чувства. Препоръчително е да обмислите постъпките си, да се освободите от лъжите, гордостта и чуждите мисли. Нараства необходимостта от самоконтрол, особено по отношение на чувствената страна на битието.


Работа и бизнес.
Днес може да се изправите пред необходимостта да вземете кардинални решения и да направите резки стъпки по повод осъществяването на вашите бизнес намерения. Ако е възможно, набележете само стъпките и се въздържайте от действия. Денят е подходящ за търсене на спонсори и вземане пари на заем, но все пак добре обмислете дали изпълнението на погасителния план, който ви предлагат ще бъде по силите ви.

Здраве, хранене и красота.
Днес денят е подходящ за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата и профилактични процедури, насочени към общото укрепване на тялото. Чувствителни области са гърдите и стомаха и е препоръчително да се избягват манипулации и операции в тези области. Краката и
ходилата са също чувствителни и уязвими, както и лопатките и горната част
на гърба. Общото душевно състояние е нестабилно, възможни са нервни изблици
и чести смени на настроението, затова е необходим самоконтрол във всяка област
и житейска ситуация. Много подходящ период за хидратация на кожата и леки
плодови маски. Посещението във фризьорски салон отложете за неделя – трайното
боядисване ще се окаже не толкова трайно, а подстригването ще подкани
косата ви да се разхвърчи във всички посоки.


Овен. Осланяйте се на интуицията си в работните дела днес. Ще ви поведе към успешни решения и ще ви помогне с неочаквани приходи. Това е подходящ повод да отворите сърцето и портфейла си, за да помогнете на тези, които са в нужда.

Телец.
Не влизайте в конфликти с колегите си днес и внимавайте да не бъдете
твърде груби и настойчиви в контактите с шефа  си. Никoй не крои заговори срещу вас – всичко е в главата ви. Днес е изключително важно да запазите спокойствие, да не нервничите и да не давате на негативните мисли да завладеят ума ви. Вашите
съмнения могат да отблъснат и любимия човек. Вие сте обичани и желани – не
търсете под вола теле.

Близнаци.
Непланирана среща обещава да стане неповторима. Не пропускайте шанса си да направите и козметичен ремонт във взаимоотношенията си, ако те вече са стабилни и трайни. Можете съществено да подобрите финансовото си състояние,
ако проявите бдителност и твърдост в изискванията си.

Рак.
Благоразумието и снизходителността по отношение на вашето семейство ще ви помогнат да преживеете този ден, потопени в щастие и разбирателство. Обградете ги с любов и разбиране, тогава всички конфликти и неразбирателства ще отшумяват още с възникването си. В работата си се осланяйте само на личните си качества, способности и ресурси.

Лъв.
Ако желаете продължителни и безупречни взаимоотношения, днес се постарайте да докажете искреността на своите чувства. У дома можете да засвидетелствате любовта си с малки жестове на внимание. В работната си среда се постарайте да покажете висока степен на професионализъм.

Дева.
Проявете своя висок професионализъм в работата си, за да спечелите и повишите авторитета си пред колегите и шефовете си днес. Семейният ви живот се сблъсква с трудности напоследък – полезно е да вложите повече усилия, за да внесете мир и разбирателство, правейки някои отстъпки и компромиси. Любовта е трудно постижима и в действителност награждава само онези, които могат да й се отдадат до край.

Везни.
Концентрирайте се над собствените си сили и способности и не се захващайте с дела, за които нямате подготовка и ресурси да доведете до край. Не прекалявайте с работните си ангажименти, дори да прекарате нощта на работното си място, няма да успеете да приключите всички дела. По-добре посветете вечерта на семейството си или се погрижете за здравето и добро си самочувствие.

Скорпион.
Денят няма да бъде лек за вас и е препоръчително да не пренасяте тревогите и напрежението си в личния живот. Резките промени в настроението и  нажежените емоции могат да подложат на сериозно изпитание нервната ви система днес. Опитайте се да подходите по-философски и непредубедено към предизвикателствета на днешния ден. Умереното отношение ще повиши авторитета ви пред околните.

Стрелец.
Планирайте своята работа и проекти, взимайки под внимание грешки, допуснати в миналото. Опитът от миналото днес ще ви носи полза и ще ви служи за ориентир. Денят е подходящ и за нови инициативи по отношение на вашето физическо здраве. Изберете си някакъв спорт и започнете днес да го практикувате.

Козирог.
Преди да се захванете с нови проекти приключете със старите. Това ще ви помогне в бъдеще да не се връщате назад, за да дооправяте нещата. Личните ви взаимоотношения не са в цветуща форма напоследък. За да избегнете разрив, е нужно незабавно да изясните недоразуменията, безпокоящи вас и вашия партньор. Направете първа крачка и по отношение на освобождаване от вредните ви навици.

Водолей.
Не поставяйте на риск вашите взаимоотноишения днес – отложете интимните си срещи. Ако вече нещата са тръгнали не в посоката, която вие желаете, потърсете нестандартен подход в търсенето на хармония и разбирателство. Напоследък като че ли работите не точно в областите, които могат да ви донесат успех. Потърсете нови възможности и сфери за вашата делова активност.

Риби.
Вашето отношение към семейството или интимния партньор напоследък съвсем реално му дават основание да ви постави в ситуация – тук и сега. Не се огорчавайте от конфликта – именно той може да постави началото в изясняването на причините за неразбирателствата помежду ви. Въобще днешните неудачи ще ви накарат да търсите и намерите нови начини, които успешно да ви придвижат в желаната от вас посока.