За нас

Архив Варна

12-10-2009, 10:00

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВарнаУтре.бг е сайт с новини от Варна. Утре – като утрешния вестник, който ще можете да прочетете още днес. Утре, защото ние имаме "лошия" навик да знаем днес това, което другите ще научат най-рано утре. Утре – като многобройните проекти за бъдещето на Варна. Защото екипът ни е странна симбиоза между опитни репортери и мечтатели (повечето - и двете).

Благодарим на приятелите, които ни повярваха, и повериха имиджа на бизнеса си на нас. И така ни спасиха от партийни акули и политически хамелeони. Това от своя страна доведе до:
Първо, при нас няма репортери-тамагочита, които след 2 петъка в професията ще я напуснат и поради тази причина няма да вникнат в нито една тема, в нито един проблем. А липсата на професионална памет ги прави податливи на манипулации, на евтин PR и популизъм.

Затова пък при нас всеки читател е репортер. И ние подхождаме отговорно към него, както към всеки свой служител - държим той да е добре образован за това как функционира градът ни и какви са правата му. А също и да е добре информиран за ставащото всеки ден. Това – второ.
И трето: Трудно ще намерите по страниците на ВарнаУтре.бг скрита политическа реклама, защото цената ни е много висока.

Ние разчитаме само на оригинални авторски текстове и обявяваме открита война на copy/paste сайтовете, които не поддържат екипи от репортери, редактори и коментатори, а паразитират на гърба на останалите.

Нашата цел е да загърбим драмите на столичани и да се посветим на новините, които интересуват варненци. Ако ви се чете за софийското парно, забравете за нас.
Нашата цел е да разчовъркаме всяка новина така, че всички кирливи ризи да излязат на светло. Но, предупреждаваме, не търсете тук пикантни слухове без доказателства, с апломб представени за журналистически разследвания.

Четете ни. Обичайте ни. Мразете ни. Заклеймявайте ни. Пишете ни.  И добро утро!
Всички автори на ВарнаУтре.бг »

 Можете да се свържете с нас на и-мейл [email protected].
Вашите новини, репортажи, снимки, видео, изпратени на [email protected], ще публикуваме в рубриката Гражданинът Репортер »

Станете почитател на ВарнаУтре.бг във Фейсбук »
Следвай ВарнаУтре.бг в Twitter »
Гледай ВарнаУтре.бг в канала ни в YouTube »